Ερπυστριοφόρα του στρατού χρησιμοποιήθηκαν για να αποκατασταθούν βλάβες στην ηλεκτροδότηση

Διδυμότειχο: Ερπυστριοφόρα του στρατού χρησιμοποιήθηκαν για να αποκατασταθούν απ’ τον ΑΔΜΗΕ οι βλάβες στην ηλεκτροδότηση


Τα ερπυστριοφόρα των ενόπλων δυνάμεων και συγκεκριμένα της 16ηςς Μ/Κ Μεραρχίας του Διδυμοτείχου, “επιστρατεύθηκαν” προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε σε πολλές περιοχές των δήμων Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας.Μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, που ενημερώθηκε από τα συνεργεία του ΑΔΜΗΕ ότι δεν μπορούσαν να πλησιάσουν σε κάποιους πυλώνες για να αποκαταστήσουν τις ζημιές, ζήτησε την συνδρομή της Μεραρχίας του Διδυμοτείχου και αυτή διέθεσε το ερπυστριοφόρο. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:
“Ευχαριστούμε την 16η Μ/Κ Μεραρχία για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα διάθεσης ερπυστριοφόρου οχήματος για μεταφορά συνεργείου της ΑΔΜΗΕ, προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης υψηλής τάσης, σε δύσβατες από την χιονόπτωση περιοχές του δήμου Διδυμοτείχου”.

Να επισημάνουμε εδώ ότι οι δυο από τις 3 γραμμές υψηλής τάσης στο νομό Έβρου δεν λειτουργούσαν από το βράδυ της Τρίτης που άρχισε να χιονίζει παράλληλα με δυνατούς ανέμους και γι’ αυτό επί δυο ημέρες υπήρχαν σοβαρά προβλήματα στο μεγαλύτερο τμήμα του νομού.

.evros-news.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά