Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Καστοριάς Διαδικτυακή Ενημέρωση

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
TYPOGRAPHYΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

        Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ ενημερώνει τα μέλη της, ότι την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 18:30  θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη διαδικτυακή ζωντανή ενημέρωση μέσω της ομάδας "Φίλοι ΕΣΠΕΕ Καστοριάς".

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν στις τρέχουσες εξελίξεις και την  επικαιρότητα. Επίσης, θα έχουμε την τιμή και την ευκαιρία να ενημερωθούμε από τον  Ιατρό κ. Νικόλαο Χαϊτίδη ο οποίος θα διεξάγει χρήσιμη και επίκαιρη ενημέρωση για το θέμα του εμβολιασμού για την COVID-19.

 Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης θα υπάρχει η δυνατότητα της απευθείας υποβολής ερωτημάτων για όλα τα θέματα ενδιαφέροντος και τον εμβολιασμό . Για την καλύτερη προετοιμασία της ενημέρωσης παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους/ενδιαφερόμενες  να μας υποβάλλουν τα ερωτήματα τους με mail (espeekas@poes.gr) ή μήνυμα όσο το δυνατόν τεκμηριωμένα και με σαφήνεια.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Μαρινέλης

Ανθστής (ΤΠΖ)

6944857472

Ο Γεν. Γραμματέας

Ελευθέριος Καράτσογλου

Λγός (ΑΔΒ)

6973279012

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Radio producer-δημοσιογράφος Στρατιωτικής ενημερωτικής εκπομπής ¨Ενημέρωση Επ Ώμου¨Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά