Μνημόνιο συνεργασίας για τη δημιουργία χώρου προβολής της διαχρονικής σχέσης των Ελλήνων με τη θάλασσα


 Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, εξ ονόματος του Ελληνικού Δημοσίου, και ο Πρόεδρος της ΑμΚΕ «ΚΥΚΛΩΨ» κ. Αναστάσιος – Άρης Θεοδωρίδης, προέβησαν στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για τη δημιουργία χώρου προβολής της διαχρονικής σχέσης των Ελλήνων με τη θάλασσα, στην περιοχή του Φλοίσβου, Παλαιού Φαλήρου.

Με τη στήριξη και τη συνεργασία των αρμοδίων υπουργείων, του κόσμου της ελληνικής ναυτιλίας και τη σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα, η ιστορία του Πολεμικού και Εμπορικού Ναυτικού, αλλά και όλων των ανθρώπων που έχουν στην πορεία του ελληνισμού αγκαλιάσει με την επαγγελματική ή ερασιτεχνική δράση τους τη θάλασσα, θα αποκτήσουν το δικό τους σύγχρονο χώρο, όπου θα προβάλλεται η τέχνη, η παράδοση και το μέλλον τόσο της ναυτοσύνης όσο και της στενής σχέσης μας ως λαού με τη θάλασσα.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας έλαβε χώρα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την παρουσία των κ.κ. Ιωάννη Ζερβάκη, Σύμβουλο του κ. Πρωθυπουργού με αντικείμενο τη συνεργασία του Κράτους με την Κοινωνία των Πολιτών, Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ, Επιτελάρχη ΓΕΕΘΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Ιωάννη Γκοντικούλη και Υπαρχηγού ΓΕΝ Υποναυάρχου Γεώργιου Καμπουράκη ΠΝ. Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας εκπροσώπησε με την παρουσία του, ο Διευθυντής του Γραφείου του κ. Αθανάσιος Βάλαρης.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά