Προβλήματα σε συναδέλφους ΕΠ.ΟΠ και Στρατιωτικούς ελαφράς Υπηρεσίας
Προβλήματα σε συναδέλφους ΕΠ.ΟΠ και Στρατιωτικούς ελαφράς Υπηρεσίας .Πως μπορούν να λυθούν το Ασφαλιστικό -Συνταξιοδοτικό και πως μπορεί να εφαρμοστεί το Αμετάθετο. Ωράριο εργασίας και 40 ωρο .(BINTEO)


Προβλήματα στις συντάξεις και πρόωρες αποστρατείες ΕΠ.ΟΠ. και προτάσεις για άμεση λύση. Συνάδελφοι ελαφράς Υπηρεσίας βρίσκονται με μειωμένες αποδοχές και χωρίς προαγωγές. Πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με τις μεταθέσεις των Στρατιωτικών . Τι πρεπει να λυθεί άμεσα στις συντάξεις των Στρατιωτικων . Πως πρεπει να εφαρμοστεί το 40 ωρο σε συνάρτηση με το Ασφαλιστικο-Συνταξιοδοτικό . Προβληματισμός με τους ξαφνικούς θανάτους συναδέλφων το τελευταίο διάστημα .Τι πρέπει να γίνει. Και πολλά άλλα θεματα αλλά και προτάσεις επίλυσής τους στην παρουσία του Γεν Γραμματέα της ΠΟΜΕΝΣ και Προέδρου της Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου Γιώργου Θεοδώρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΗΠΕΙΡΟΣ TV1.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά