Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και υδροφόρες του στρατού η υδροδότηση της Νίψας










Σας ενημερώνουμε πως έως ότου αποκατασταθεί η βλάβη της γεώτρησης της Νίψας, επιχειρούμε με βυτιοφόρα του στρατού και με μια μικρή υδρομάστευση. Τα νερά αυτά καταλήγουν σε μια μικρή δεξαμενή κι ακολούθως με αντλίες μεταφέρονται στην κεντρική δεξαμενή την οποία λόγω ύψους είναι αδύνατον να προσεγγίσει κάποιο όχημα.
- Χορηγούμενη-1


Αυτή τη στιγμή υδροδοτείται το μισό χωριό αλλά με χαμηλή πίεση. Οσονούπω θα κλειστούν όλες οι παροχές του χωριού, ούτως ώστε εντός πέντε το πολύ ωρών να πληρωθεί η δεξαμενή και να υδροδοτηθεί όλος ο οικισμός της Νίψας, από τα ψηλά έως τα χαμηλά σημεία.

Σας ενημερώνουμε ότι η δεξαμενή του οικισμού ήταν πλήρης ύδατος, αλλά με το ξαφνικό άδειασμα 80 κυβικών από τους κατοίκους οι οποίοι άφησαν τις βρύσες ανοιχτές για να μην παγώσει το νερό η δεξαμενή δεν ήταν δυνατόν να αντεπεξέλθει στις ανάγκες ύδρευσης. Για τούτο, παρακαλούμε όλους τους κατοίκους του οικισμού Νίψας αφ ενός να κλείσουν τις βρύσες τους κι αφετέρου να κάνουν λελογισμένη χρήση του ύδατος, χωρίς σπατάλες.

Συμπληρωματικά με την βοήθεια κλιμακίου της πυροσβεστικής υπηρεσίας, αυτή τη στιγμή ήτοι 15.30 της 20ης Ιανουαρίου, διανέμεται νερό στους κατοίκους της περιοχής ΌΧΙ ΠΡΟΣ ΠΌΣΗ και για αποκλειστική χρήση σε τουαλέτα. Αύριο θα γίνει απόπειρα άντλησης ύδατος από πηγή, να ρίξουμε το νερό στο ταχυδιυλιστήριο του οικισμού για επεξεργασία και στη συνέχεια στα δίκτυα του οικισμού για την οριστική λύση υδροδότησης του οικισμού έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές που υπέστη ο αγωγός του υδροταμιευτήρα και έρθουμε στην κανονικότητα.
Η υπηρεσία μας προσπαθεί να δώσει κάθε δυνατή λύση στο πρόβλημα .
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

evros24
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά