2η Πανελλήνιοι Σκοπευτικοί Αγώνες Εθνοφυλακής






 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική φάση των «2ων Πανελλήνιων Σκοπευτικών Αγώνων Εθνοφυλακής», για την ανάδειξη της κορυφαίας σκοπευτικής ομάδας Εθνοφυλάκων του έτους 2020, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021.

Λόγου πανδημίας (COVID-19),οι αγώνες έλαβαν μέρος μέσω βίντεο κάλυψης στα πεδία βολών των Ταγμάτων,με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και πρωτόκολλα ασφαλείας.
Στην τελική φάση των 2ων Πανελληνίων Σκοπευτικών Αγώνων Εθνοφυλακής, συμμετείχαν 10μελείς ομάδες Εθνοφυλάκων των Γ΄ και Δ΄ Σωμάτων Στρατού (Γ΄ ΣΣ - Δ΄ΣΣ) και της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοικήσεως Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), των μειζόνων σχηματισμών δηλαδή που είναι υπεύθυνοι για τη φύλαξη των ελληνικών συνόρων, τόσο των χερσαίων όσο και των θαλασσίων μας και των ακριτικών μας νησιών.
Σε επίπεδο Σχηματισμών, η σκοπευτική ομάδα του ΤΕΘ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ κατέλαβε την πρώτη θέση,του ΤΕΘ ΛΗΜΝΟΥ κατέλαβε την δεύτερη θεση και του ΤΕΘ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ κατέλαβε την τριτη θεση.
Απο την 10 μελη σκοπευτική ομάδα του Τ.ΕΘ.ΛΗΜΝΟΥ,σε ατομικό επίπεδο βαθμολογικά αναδείχθηκαν:
1ος Εθνοφύλακας ΑΝΔΡΙΩΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ.
2ος Εθνοφύλακας ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.
3ος Εθνοφύλακας ΤΕΡΖΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ.
Πρόκειται για μία δράση που διοργανώθηκε από το ΓΕΣ και αποσκοπεί, μέσα από την ευγενική άμιλλα μεταξύ των Εθνοφυλάκων από διάφορες ακριτικές περιοχές της χώρας, στην ενίσχυση της μαχητικής ικανότητος αυτών. Και οι αγώνες σκοποβολής είναι μία κατ’ εξοχήν δραστηριότητα που προάγει τις ικανότητες, την αποτελεσματικότητα και το ομαδικό πνεύμα των Εθνοφυλάκων μας σε όλη την Επικράτεια.
Συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους και ειδικότερα στους δικούς μας εθνοφύλακες που με την εκπαίδευση τους ανέδειξαν την υψηλή ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται, προβάλλοντας παράλληλα και την δυναμική του τόπου αυτού.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά