Ανανεώθηκε το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΔΠΘ και του Δ΄ Σώματος Στρατού

 

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας έγινε στη Στρατιωτική Λέσχη Ξάνθης

Την ανανέωση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Δ΄ Σώματος Στρατού υπέγραψαν στην Ξάνθη ο Πρύτανης του Δ.Π.Θ. Καθηγητής Αλέξανδρος Πολυχρονίδης και ο Διοικητής του Δ’ ΣΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας έγινε στη Στρατιωτική Λέσχη Ξάνθης, μετά από συμφωνία του Δ.Π.Θ. και του Δ΄ΣΣ για ανανέωση του διετούς διάρκειας Μνημονίου που είχε υπογραφεί τον Δεκέμβριο του 2018, και το οποίο αποδείχτηκε ιδιαίτερα επωφελές για τις δύο πλευρές καθώς υπήρξε άριστη συνεργασία στους τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του γενικού Μνημονίου συνάφθηκαν επιμέρους πρωτόκολλα συνεργασίας (μεταξύ της Διοίκησης Μηχανικού του Δ’ΣΣ και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ., μεταξύ του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και της Διοίκησης Μηχανικού Δ΄ ΣΣ, μεταξύ του Τμήματος ΗΜΜΥ και του Κέντρου Εξομοιωτών).

Παράλληλα, υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ-ΔΠΘ) και του Δ’ Σώματος Στρατού, από τον Υποδιοικητή του Δ΄ΣΣ Υποστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη και την Αντιπρύτανη Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Δ.Π.Θ. Καθηγήτρια Μαρία Μιχαλοπούλου, με την ιδιότητα της Προέδρου του ΚΕΔΙΒΙΜ του Δ.Π.Θ., με σκοπό την ανάληψη δράσεων για ενίσχυση της Διά Βίου Μάθησης και επιμόρφωση του προσωπικού τους.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη προγραμματιστεί τρία προγράμματα επιμόρφωσης-κατάρτισης για τα στελέχη του Δ΄ΣΣ.


Ανανεώθηκε το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΔΠΘ και του Δ΄ Σώματος Στρατού - XanthiPost

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά