Λήμνος: Στρατός και Αεροπορία ρίχτηκαν στην “μάχη” με τα χιόνια(φωτο)

 Διακλάδική επιχείρηση κατέληξε ο εκχιονισμός του δρόμου από την διασταύρωση των Σαρδών μέχρι την Βίγλα, τόσο για το προσωπικό της 8ης ΜΣΕΠ όσο και τους κτηνοτρόφους της γύρω περιοχής.

Δύο ειδικά μηχανήματα του Μηχανικού τάγματος της 88ΣΔΙ (Προωθητήρας γαιών και φορτωτής) και ένα της 8ης ΜΣΕΠ χρειάστηκαν 10 ώρες για να μπορέσουν να φτάσουν μέχρι την βίγλα.

 

Κατά μέσο όρο το χιόνι έφτανε στο ένα μέτρο και σε πολλά σημεία άγγιζε τα δύο μέτρα γεγονός που μόνο οι έμπειροι χειριστές των μηχανημάτων θα μπορούσαν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.
 

Πίσω από τα εκχιονιστικά σχημάτιζαν ουρά οι κτηνοτρόφοι για να μπορέσουν να φτάσουν στα ζωντανά τους, μόλις καθαρίσει ο δρόμος από το χιόνι. Για ακόμη μία φορά η μεγάλης σημασία υποστήριξη της 88ΣΔΙ με την Πολεμική Αεροπορία απέδωσαν τα μέγιστα επ ωφελεία των επαγγελματιών της περιοχής και της 8ης ΜΣΕΠ

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά