Καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους διαμένοντες Αμερικανούς στρατιωτικούς στον Βόλο

 

Στρατιωτικοί των ΗΠΑ επισκέφτηκαν την κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη

ΒΟΛΟΣ
Επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας 11-1-2021, εκπρόσωποι των Αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων που βρίσκονται σε μονάδες της Μαγνησίας, οι κ.κ. Cannon και Brandon Marsh, στρατιωτικός υπεύθυνος της μονάδας όπου διαμένουν οι Αμερικανοί στρατιωτικοί και site leader αντίστοιχα, συνοδευόμενοι από τον επιχειρηματία κ. Δημήτρη Λεβέντη.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούν στη διαμονή των Αμερικανών στρατιωτικών στον Βόλο και το θεσμικό πλαίσιο που διέπει την εδώ παρουσία και διαμονή τους. Η αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη αναφέρθηκε ειδικότερα στο θέμα των διαγωνισμών που διενεργούνται για μια σειρά από θέματα που αφορούν στη διαμονή των Αμερικανών, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα να προκύπτουν από τους διαγωνισμούς ανάδοχοι της περιοχής Μαγνησίας και να προτιμούνται τοπικές εταιρείες. Όπως η ίδια υπογράμμισε αυτό θα έχει πολλαπλά οφέλη, με κυριότερο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους διαμένοντες Αμερικανούς στρατιωτικούς, οι οποίοι με τη σειρά τους θα συνεισφέρουν στην τοπική οικονομία.
Αυτό έγινε κατανοητό από τους παριστάμενους, οι οποίοι συμφώνησαν να το εξετάσουν και όπου αυτό είναι δυνατό, να πραγματοποιηθεί σε επόμενους διαγωνισμούς. Η όλη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την αγαστή συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τόσο με τον ελληνικό στρατό, όσο και με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, στελέχη του οποίου διαμένουν στην περιοχή της Μαγνησίας.


eleftheria

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά