Το Canadair έβρεξε τον Αντιπεριφερειάρχη (βίντεο)

 Αλεξανδρούπολη-ΒΙΝΤΕΟ: Πυροσβεστικό αεροπλάνο “Καναντέρ” κατά Αντιπεριφερειάρχη, επικεφαλής Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας!!!

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε πολύ καλή συνεργασία με τους πιλότους των εναέριων μέσων (αεροπλάνων, ελικοπτέρων), τους χειριστές μηχανημάτων της Περιφέρειας, του δήμου και του στρατού, με συντονισμένη επιχείρηση κατάσβεσης αντιμετώπισαν επιτυχώς τις πρόσφατες πυρκαγιές σε Αγνάντια και Λουτρά του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Κάποια στιγμή όμως ένα από τα δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα “Καναντέρ”, έκανε… επίθεση στον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έβρου Κωνσταντίνο Κούκουρα και τον Περιφερειακό Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Πρόδρομο Φωτακίδη και τους έκανε… μούσκεμα.  Όπως βλέπετε και στο ΒΙΝΤΕΟ που τράβηξε και ανέβασε στην προσωπική του σελίδα ο κ.Πέτροβιτς, βρέθηκαν βλέπετε στον λάθος τόπο, την λάθος στιγμή, προσπαθώντας να συντονίσουν τις προσπάθειες κατάσβεσης. Γιατί πέρασε από πάνω τους το πυροσβεστικό αεροπλάνο και αποδέσμευση τόνους νερού, που εκτός από τις φλόγες… έπληξαν και αυτούς.

evros-news


Αυτός που βλέπετε να έχει γίνει εντελώς… μουσκίδι και να έχει ασπρίσει η στολή του από τον αφρό που υπάρχει μαζί με το νερό για το σβήσιμο της φωτιάς, είναι ο επικεφαλής της Π.Υ. Έβρου Κώστας Κούκουρας, που πάντως λόγω του καύσωνα που επικρατούσε και φυσικά των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών εξαιτίας της φωτιάς… δροσίστηκε για τα καλά.

Συγχαρητήρια πρωτίστως στην πυροσβεστική, στους πιλότους των εναέριων μέσων, στους χειριστές μηχανημάτων της Περιφέρειας, του δήμου και του στρατού, για την συντονισμένη επιχείρηση κατάσβεσης των δυο πυρκαγιών σε Αγνάντια και Λουτρά.
•Οι φωτιές έσβησαν, εμείς όμως ακόμη... στεγνώνουμε.. 😃Όλα καλά!!

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά