ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΣΣΟΥ: “Είμαστε ευγνώμονες για την βοήθεια του Στρατού”

 Στην Ασσο που δέχτηκε βαρύ χτύπημα από τον κυκλώνα Ιανό , επιχειρεί το 747 ΕΤ ΜΧ ΕΙΔΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ με 12 άτομα και 4 μηχανήματα. Ανάλογα τις ανάγκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καλούνται και άλλα μηχανήματα, χθες ήρθε ένας ακόμα φορτωτής γαιών.

Οι 12 στρατιώτες εργάζονται σκληρά ως χειριστές των  μηχανημάτων από το πρωί έως ότου να πέσει ο ήλιος άλλοι μέσα στο χωριό, άλλοι στην παραλία.

Ο πρόεδρος του χωριού Χρήστος Κοκόλης και οι κάτοικοι είναι ευγνώμονες για τη βοήθεια του Στρατού  και την σκληρή δουλειά των στρατιωτών στο χωριό τους. Δεν υπάρχουν  λόγια να τους ευχαριστήσουν.

 

Στο παρακάτω video drone του kefaloniapress βλέπετε το μέγεθος της καταστροφής του χωριού.

 

 

Οι πάρακατω φωτο είναι απο :   Facebook Μάκης Λεκατσάς

 


kefaloniapress

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά