Ελληνικά υποβρύχια: Γύρισαν τα πρώτα στην Σαλαμίνα – Περηφάνια ΜΟΝΟ!

 Ελληνικά υποβρύχια: Γύρισαν τα πρώτα στην Σαλαμίνα – Περηφάνια ΜΟΝΟ!. Ελληνικά υποβρύχια: Στη Σαλαμίνα έφτασαν τα πρώτα υποβρύχια μετά από...


Ελληνικά υποβρύχια: Στη Σαλαμίνα έφτασαν τα πρώτα υποβρύχια μετά από πάνω από έναν μήνα που διαφέντευαν αόρατα για τους Τούρκους το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Τα ελληνικά υποβρύχια κέρδισαν κατά κράτος επιχειρησιακά τους Τούρκους ενώ έγιναν ο φόβος και ο τρόμος των τουρκικών πληρωμάτων.

Οι Τούρκοι, όσο και να προσπάθησαν δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ούτε ένα ελληνικό υποβρύχιο.

Την ίδια ώρα, τα τουρκικά υποβρύχια έφαγαν… ξύλο πολλές φορές από τα ελληνικά ανθυποβρυχιακά μέσα. Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση με το τουρκικό υποβρύχιο ο κυβερνήτης του οποίου παραδόθηκε στους Έλληνες διώκτες του, με αυτούς να του βάζουν τραγούδια για να τον ηρεμήσουν.

Πλέον, τα πέντε στελθ ελληνικά υποβρύχια επιστρέφουν σιγά σιγά στην Σαλαμίνα.

Τα πληρώματα όσων υποβρυχίων επέστρεψαν, φανερά καταπονημένα, αφού είδαν για λίγο τις οικογένειές τους επέστρεψαν μάχιμοι στην υπηρεσία.

Περηφάνια μόνο γι αυτά τα πληρώματα που για πάνω από έναν μήνα έδειξαν στους Τούρκους ποιος κάνει κουμάντο σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

sportime

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά