Σε σοκ Τούρκος πιλότος μετά την αερομαχία με Έλληνα – Κατέστρεψε το αεροπλάνο του

 


F-16: Σε σοκ Τούρκος πιλότος μετά την αερομαχία με Έλληνα – Κατέστρεψε το αεροπλάνο του. F 16: Άχρηστο βγήκε ένα τουρκικό μαχητικό όταν ο Τούρκος...

F 16: Άχρηστο βγήκε ένα τουρκικό μαχητικό όταν ο Τούρκος πιλότος σε κατάσταση σοκ μετά την αερομαχία με ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος σχεδόν το έριξε σε χαντάκι κατά την προσγείωση.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες ώρες της ελληνοτουρκικής κρίσης, σχεδόν την ίδια περίοδο με την επακούμβηση της φρεγάτας Λήμνος στην τουρκική φρεγάτα Kemal Reis.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας Βελισάριος μετά την αερομαχία με ελληνικά F 16 ο τούρκος πιλότος σε κατάσταση σοκ προσγείωσε το αεροπλάνο του στο Νταλαμάν με διολίσθηση, δηλαδή ρίχνοντάς το σε ένα χαντάκι του αεροδρομίου.

Μάλιστα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που επικαλείται το defence-point.gr, το τουρκικό μαχητικό υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, οι οποίες όπως έγινε γνωστό ήταν πέρα οικομοτεχνικής επισκευής δηλαδή το κόστος επισκευής του αεροσκάφους ήταν υψηλό και δεν άξιζε τον κόπο και τη δαπάνη για την επαναφορά του σε πτητική κατάσταση.

sportime

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά