Η ΣΜΥ θα μοιράζει φαγητό στους πληγέντες από τον Ιανό στην Καρδίτσα

 

Την παροχή 700 μερίδων φαγητού για τη σίτιση των πληγέντων στην περιοχή της Καρδίτσας αποφάσισαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Ο στρατός από την πρώτη στιγμή έσπευσε σε βοήθεια στις πληττόμενες περιοχές, που υπέστησαν καταστροφές από τη σφοδρή κακοκαιρία «Ιανός», και σήμερα η ιεραρχία έδωσε προφορική διαταγή για την παροχή σίτισης στους ανθρώπους που είδαν τα σπίτια τους να βυθίζονται στη λάσπη.

Η παρασκευή και διανομή των φαγητών έχει ανατεθεί στις μονάδες φρουράς της Λάρισας και στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, με έδρα τα Τρίκαλα.

Η διανομή θα γίνεται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, στις 2 το μεσημέρι και στις 6:30 το απόγευμα και το μενού θα περιλαμβάνει:

Δευτέρα: Μακαρόνια με σάλτσα
Τρίτη: Μπιφτέκι
Τετάρτη: Σπετσοφάι
Πέμπτη: Κοτομπουκιές
Παρασκευή: Φασόλια γίγαντες
Σάββατο: Κοτόπουλο με κριθαράκι
Κυριακή: Μπριζόλα
 

Σημειώνεται ότι για την αποφυγή συνωστισμού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως γίνεται σαφές, θα λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ το φαγητό θα διατίθεται σε σκεύη μιας χρήσης.

tv10

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά