Με Πρόταση ΠΟΜΕΝΣ η Χορήγηση Άδειας Λόγω Θεομηνίας

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ στα πλαίσια πραγματοποίησης των σκοπών της και σύμφωνα με τις προβλέψεις του άρθρου 3 παράγραφος ιβ' του καταστατικού της, ανακοινώνει την δημιουργία θέσης άμισθου επιστημονικού συνεργάτη επί θεμάτων ψυχοκοινωνικής μέριμνας.

   Στο πλαίσιο αυτό, η Ομοσπονδία και η Γραμματεία Ισότητας Φύλων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσει την συνεργασία της με την κοινωνική λειτουργό κ. Μαρία Τυροπώλη.

   Με την εποπτεία της Γραμματείας Ισότητας Φύλων θα υπάρχει άμεση επικοινωνία με συναδέλφους, για ανάδειξη των σημαντικότερων παραγόντων που ενοχοποιούνται για την εμφάνιση και διαιώνιση των προβλημάτων της Ισότητας φύλων, Έμφυλης Βίας και Σεξουαλικής παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο με σκοπό την προάσπιση της αξιοπρέπειας και της ασφαλούς εργασίας . Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες αυτές θα καλύπτονται από το απόρρητο της συμβουλευτικής.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

  

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά