Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Επείγουσα έκκληση βοήθειας προς την ΠΕ Καρδίτσας

 


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

       Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, κατόπιν καλέσματος της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας από την Π.Ε. Καστοριάς

ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ

τους συναδέλφους, μέλη και φίλους της ένωσης που επιθυμούν, να συνδράμουν σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε με το δελτίο τύπου της την 22 Σεπ 2020 η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς όπως παρακάτω:

       «Σε μια προσπάθεια στήριξης και συμπαράστασης προς όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται από τις πλημμύρες της Καρδίτσας, καλεί όλους τους πολίτες  της Π.Ε. Καστοριάς σε  συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης - τρόφιμα μακράς διαρκείας, για τα οποία δεν απαιτείται συντήρηση (ψυγείο).

            Πιο συγκεκριμένα συγκεντρώνονται: ζυμαρικά, όσπρια γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, δημητριακά, λάδι, καφές, πελτές τομάτας, κ.λπ. 

            Χώρος Συγκέντρωσης: κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, αίθουσα Αμφιθεάτρου

από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020,

σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

καθημερινές: ώρες 09:00 - 14:00 και 18:00  -21:00

Σάββατο: ώρες 10:00 - 13:00

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς,

αρμόδια υπάλληλος Γεωργία Δήμου, τηλ. 24673 50200, 24673 50201 και 24673 50216.»


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά