Στρατιωτικοί έγιναν οδηγοί ασθενοφόρου στην Αρκαδική Πρωτεύουσα

 Κυρία Αμπατζη

Σας στέλνω αυτήν την καταγγελία για την κακομεταχείριση του προσωπικού που γίνεται στην Φρουρά Τριπόλεως με τις Υπηρεσίες .

Τον μήνα Σεπτέμβριο ξαφνικά το 1ο ΕΓ της ΔΙΚΕ έβγαλε υπηρεσίες οδηγού ασθενοφόρου για τα στελέχη από τον βαθμό του Λχια μέχρι του Αθστη. Τα στελέχη αυτά εκτός ότι έχουν οριστεί να κάνουν 24ωρη υπηρεσία ΒΑΥΜ – ΑΞΚΟΣ ΠΥΛΗΣ από τρείς (3) και τέσσερις (4) το μήνα φορτώθηκαν και την επιπλέων υπηρεσία του οδηγού του ασθενοφόρου η οποία όπως λέει και το έγγραφο του 1ου ΕΓ είναι υπηρεσία (ON CALL)  και σε ετοιμότητα 60 λεπτών από την ώρα που θα ειδοποιηθεί το στέλεχος .

Βάσει τον Στρατιωτικών Κανονισμών δεν υπάρχει υπηρεσία (ON CALL) στον Ελληνικό Στρατό. 

Σε ποιο Κανονισμό λέει ότι τα στελέχη μπορούν να εκτελέσουν μέσα στον ίδιο μήνα δύο διαφορετικές υπηρεσίες.

Για ποιο λόγο οι Μόνιμοι Υπάλληλοι με ειδικότητα Οδηγού που μέχρι τον μήνα Αύγουστο εκτελούσαν αυτή την Υπηρεσία του Οδηγού Ασθενοφόρου.  
Δεν είναι δυνατόν τόσου μήνες όλα να κυλούν καλά χωρίς προβλήματα και ξαφνικά μέσα σε έναν μήνα να δημιουργείται πρόβλημα και να βγαίνουν οι Μ.Υ. από της υπηρεσίες .

Ποιος έδωσε εντολή να βγουν οι Μ.Υ. από της υπηρεσίες, και τι συμφέροντα παιχτήκαν.  

Ποιος έδωσε την εντολή να επιφορτιστούν τα στελέχη τις παραπάνω υπηρεσίες. 

Η Διοίκηση της Φρουράς πως επέτρεψε να γίνουν όλα αυτά σε βάρος των κατώτερων στελεχών .

Με εκτίμηση ενεργεία Στρατιωτικός

Π.Σ.

 


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά