ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ 304 ΠΕΒ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΒΟΛΟΥ

 Ο πρώτος εξωτερικός απινιδωτής προσφέρθηκε στους Στρατιωτικούς και Πολιτικό Προσωπικό του 304 ΠΕΒ από την Ένωση Στρατιωτικών Βόλου – Μαγνησίας (ΕΣΠΕΕΒ-Μ)

 

Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΒ-Μ Δημήτριος Κοντούρης  μαζί με τον γενικό γραμματέα Δημήτριο Τσιοπρά και το μέλος Ελευθέριο Κακκάβα, εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή του 304 ΠΕΒ Συνταγματάρχη (ΤΧ) κ. Αθανασέλη Ιγνάτιο καθώς και με Αξιωματικούς – Υπαξιωματικούς  της Μονάδος.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να παραχωρηθεί ο πρώτος εξωτερικός απινιδωτής στο προσωπικό του εργοστασίου. Ο συγκεκριμένος είχε δοθεί ως δωρεά στην Ένωση, από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο ως ένδειξη στήριξής μας.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε, ο Δκτης του 304 ΠΕΒ ενώπιον του προσωπικού, ευχαρίστησε την Ένωση Στρατιωτικών για την πρωτοβουλία της και για την προσφορά ζωής για τους συναδέλφους, ενώ ο Πρόεδρος της Ενώσεως τόνισε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί σε όλα τα στρατόπεδα και σχηματισμούς της Μαγνησίας, προσφέροντας ιατρικό εξοπλισμό της αναγκαιότητάς του και όχι μόνο απινιδωτές.

 

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ένας αριθμός στελεχών - προσωπικό του εργοστασίου, στο πλαίσιο των περιορισμών του COVID 19. Σε αυτόν  συμπεριλαμβάνονταν δέκα (10) συνάδελφοι και μέλη της ΕΣΠΕΕΒ-Μ, οι οποίοι είχαν παρακολουθήσει πρόγραμμα εκπαίδευσης «Λειτουργία πνευμόνων και καρδιάς με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή» που η Ένωση είχε διοργανώσει το Φεβρουάριο του 2020 σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, για να τους επιδοθούν οι σχετικές διαπιστεύσεις.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί  τον κ. Αθανασέλη Ιγνάτιο και τους συναδέλφους, για τη θέρμη υποδοχή, τη συνεργασία και τις εποικοδομητικές συζητήσεις που έγιναν. Ως Ένωση, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για το καλό των συναδέλφων και για το λόγο αυτό, καλούμε όλους τους στρατιωτικούς της Περιφέρειάς μας να δυναμώσουν τη φωνή μας, γιατί  ΕΣΠΕΕΒ-Μ είναι οι στρατιωτικοί των τριών κλάδων και οι οικογένειές τους, όλοι μαζί ενωμένοι, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

 

                      

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 


    Ο

O

Πρόεδρος

Γεν. Γραμματέας

Κοντούρης Δημήτριος

Τσιοπράς Δημητριος
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά