Ο Όμορφος Περίπατος της Λάρισας περνάει απο το στρατόπεδο "ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ".Ο όμορφος περίπατος ή και ποδηλατάδα της Λάρισας περνάει μπροστά από την 1η ΣΤΡΑΤΙΑ. Ο Αντγος Βασίλειος Παπαδόπουλος, Δκτής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, φρόντισε με μεράκι να ομορφύνει αυτή τη διαδρομή καθώς από τα τέλη της άνοιξης, με την προσωπική του επίβλεψη, εξωραίστηκε η Κ. Πύλη του Στρδου "ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ". 

Στον παρόντα χρόνο, η ανάπλαση περιλαμβάνει όλη την περίφραξη που εκτείνεται σε χιλιόμετρα, καθώς και στις δευτερεύουσες πύλες.
Εύγε Στρατηγέ! Είναι μια σημαντική συμβολή στην ανάδειξη του κοσμήματος του Στρατηγείου στην πόλη.
Και εις άλλα ωραία!!!Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά