Η γαλλική εταιρεία που φτιάχνει τους κινητήρες των Rafale αναζητά χώρο για να στήσει νέα μονάδα στην Ελλάδα

 

Η γαλλική εταιρεία που φτιάχνει τους κινητήρες των Rafale αναζητά χώρο για να στήσει νέα μονάδα στην ΕλλάδαΜπορεί να μην έχουν αφιχθεί ακόμη τα πρώτα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη Rafale που θα προμηθευτεί η Πολεμική Αεροπορία της χώρας μας όπως εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προ ημερών στη συμπρωτεύουσα, στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, ετοιμάζονται παράπλευρες επενδύσεις.

Ειδικότερα, η γαλλική πολυεθνική εταιρεία κατασκευής μηχανών αεροσκαφών, πυραυλοκινητήρων και αεροδιαστημικής Safran Group αναζητά αυτές τις ημέρες πιθανούς χώρους στην Ελλάδα προκειμένου να δημιουργήσει νέες εγκαταστάσεις.

Η Safran SA εκτός από κινητήρες για αεροπλάνα Airbus φτιάχνει και τους κινητήρες των γαλλικών μαχητικών Rafale, μια μοίρα εκ των οποίων θα αγοράσει η χώρα μας (για την ακρίβεια 18 μαχητικά εκ των οποίων κάποια θα είναι καινούργια και κάποια μεταχειρισμένα που θα έρθουν και συντομότερα). Άνθρωποι της Safran από το Παρίσι έχουν έρθει σε επικοινωνία στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προκειμένου να τους υποδείξουν τοποθεσίες που θα μπορούσαν να στήσουν τη μονάδα τους ενώ και οι ίδιοι συνεχίζουν το ψάξιμο.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

newsbeast
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά