Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ





Στο πλαίσιο συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων και μετά από προφορική διαταγή της ιεραρχίας, ελήφθη η απόφαση για παροχή σιτίσεως μέρους των πληγέντων στον Δήμο της Καρδίτσας.

Το έργο της οργανώσεως και εκτελέσεως της διαδικασίας παρασκευής των 700 μερίδων φαγητού ανατίθεται στις Μονάδες Φρουράς Λαρίσης και στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, στα Τρίκαλα.
Η διάθεση δύο μερίδων φαγητού (γεύμα και δείπνο) στους πληγέντες θα γίνεται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, στις 2 το μεσημέρι και στις 6.30 το απόγευμα, αντίστοιχα. Για την αποφυγή συνωστισμού λόγω της πανδημίας του κορωναϊού, θα λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ το φαγητό θα διατίθεται σε σκεύη μιας χρήσεως.
Το ημερήσιο πρόγραμμα σίτισης θα περιλαμβάνει:
- Δευτέρα μακαρόνια με σάλτσα,
- Τρίτη μπιφτέκι,
- Τετάρτη σπετσοφάι,
- Πέμπτη κοτομπουκιές,
- Παρασκευή φασόλια γίγαντες,
- Σάββατο κοτόπουλο με κριθαράκι
- Κυριακή μπριζόλα.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά