¨Το παλάτι των Στρατηγών¨ στην Ρόδο- H μεγαλύτερη δωρεά τέχνης στην Λέσχη Αξκων απο τον ζωγράφο Δημήτρη Ναλμπάντη (φωτο)ΛΕΣΧΗ ΦΡΟΥΡΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ (Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΩΡΕΑ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ)

Ο ζωγράφος Δημήτρης Ναλμπάντης επιστρατεύθηκε από το φίλο Στρατηγό Νίκο Φλαρη για να μεταμορφώσει το παλιό κτίριο που στεγάζεται η Λέσχη σε πραγματικό ΠΑΛΑΤΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ .

Ο καλλιτέχνης δέχθηκε εκφράζοντας έτσι και την ευγνωμοσύνη του για την ενθουσιώδη υποδοχή και σεβασμό στην καλλιτεχνική του ιστορία που του επιφύλαξε το κοινό της Ρόδου.

Η διαμόρφωση του χώρου άρχισε το 2019 επί Στρατηγού Νίκου Φλαρη και ολοκληρώθηκε επι Στρατηγού Δημήτρη Χουπη το 2020.Έχουν χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα οικολογικά χρώματα και φίλα χρυσού 24 καρατίων

Η αξία της δωρεας υπολογίζεται περισσότερο από 1000000€

Επίσης και τα υλικά είναι προσφορά του ζωγράφου.

Τα θέματα είναι συγγενικά της Αναγέννησης για να ταυτιστεί με την Ιταλική αρχιτεκτονική .Βέβαια κυριαρχεί το Εθνικό μας Σύμβολο μιας και ο Ναλμπάντης είναι ο ζωγράφος της Ελληνικής Σημαίας.(Το παλάτι των Στρατηγών )αξιολογείτε ως η ομορφότερη λέσχη Αξιωματικών στην Χώρα)


.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά