Καστελλόριζο: Drone από την Τουρκία έριξε κόκκινη μπογιά στην ελληνική σημαία (βίντεο)

 Καστελλόριζο: Drone από την Τουρκία έριξε κόκκινη μπογιά στην ελληνική σημαία (βίντεο)

Drone το οποίο είχε απογειωθεί από το Κας της Τουρκίας κατάφερε να φτάσει μέχρι την είσοδο του λιμανιού του Καστελλόριζου στις 7 το πρωί του Σαββάτου και από εκεί να ρίξει κόκκινη μπογιά πάνω στην ελληνική σημαία, που είναι ζωγραφισμένη από την δεξιά πλευρά του νησιού.

Μάλιστα τράβηξαν με και με κάμερα τα έργα τους. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Με ηχεία, που είχαν επάνω του άρχισε να παίζει τον τουρκικό εθνικό ύμνο κι αμέσως μετά σειρήνες πολέμου. Όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σύγχυση.

Η πρωτοφανής πρόκληση διήρκησε περίπου 5 λεπτά και εξήγησε στον ΑΝΤ1 και τον Χρήστο Μαζανίτη κάτοικος, ακουγόταν από το λιμάνι ως το νησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Σε ό,τι αφορά τις ζημιές στην σημαία, αυτές τις αποκατέστησε ο Στρατός λίγη ώρα αργότερα.

ant1news.gr

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στα τουρκικά Μέσα

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά