Χρήση Ευκολιών των Λεσχών Μονάδων ΠΑ από το εν ενεργεία Στρατιωτικό και Πολιτικό Προσωπικό

 Σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο μέριμνας για το εν ενεργεία στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, αποφασίστηκε η παροχή δυνατότητας χρήσης των ευκολιών που παρέχουν οι Λέσχες των Μονάδων (εστιατόριο – κυλικείο) σε όλο το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, ανεξάρτητα από τη Μονάδα – Υπηρεσία στην οποία αυτό είναι τοποθετημένο.

Το προσωπικό που κάνει χρήση των υπόψη ευκολιών, δύναται να συνοδεύεται από τα μέλη της οικογένειάς του και συγκεκριμένα από:
α. Σύζυγο.
β. Τέκνα.
γ. Άγαμα ανήλικα αδέλφια του δικαιούχου.
δ. Γονείς αμφοτέρων των συζύγων.

Η είσοδος στις Μονάδες, τόσο για το στρατιωτικό – πολιτικό προσωπικό όσο και για τα μέλη, επιτρέπεται μόνο κατά ώρες λειτουργίας των Λεσχών και θα γίνεται με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας του δικαιούχου (στρατιωτική ή μονίμου υπαλλήλου), ενώ για τα μέλη με το δελτίο ελεύθερης εισόδου στα ΚΕΔΑ, σε συνδυασμό με την αστυνομική τους ταυτότητα.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά