Βγήκαν τα μαχαίρια στον Έβρο…Ας ελπίσουμε να μην βγουν και τα G3!!!

hghb
Χθες δημοσιεύτηκε από το e-evros.gr η είδηση πως ο Αρχιλοχίας Θεόδωρος Σκινδρής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία Διδυμοτείχου, στις εκλογές του 2019, με το συνδυασμό «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ».
Και αυτό ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσει μία «κόντρα» μεταξύ του πρώην Βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Μαρίνο Ουζουνίδη και του κ. Σκινδρή.
Δείτε παρακάτω την αντιπαράθεση μεταξύ τους:
«Κύριε Σκινδρή, καλά κάθεσαι εκεί στο Πεντάγωνο με την Νάντια Κομανέτσι. Το Διδυμότειχο έχει έναν υπέροχο Δήμαρχο εκλεγμένο μέχρι το 2019, τον κ. Πατσουρίδη, που κρατάει το λόγο του.
Άλλοι που στηρίζαμε δυστυχώς αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Γρήγορα ξέχασαν και τον Έβρο και τους Εβρίτες», τόνισε ο κ. Ουζουνίδης.
Σύντομα ήρθε και η απάντηση του κ. Σκινδρή στα λεγόμενα του κ. Ουζουνίδη, η οποία είναι η εξής: 
«Φυσικά και ο κ. Πατσουρίδης, κύριε Ουζουνίδη, είναι σεβαστός και άξιος άνθρωπος πρώτα και Δήμαρχος έως το 2019. Έχει προσφέρει όσο μπορεί ο άνθρωπος.
Όμως «γύρνα» προς το λαό του Διδυμοτείχου και πήγαινε στις εκλογές του 2014 και εξήγησε τους γιατί δεν μιλούσες με το σεβαστό Δήμαρχο.
Ξέχασες, φίλε Μαρίνο, πρώην συναγωνιστή των ΑΝΕΛ!
Πες στο λαό από ποιον πήρες το χρίσμα στο Νομό Έβρου, ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος, που ντρέπομαι που στο σχόλιό σου τον αποκαλείς Κομανέτσι, σε έκανε να σε γνωρίσει αυτός ο λαός.
Γύρνα ενώπιον του λαού του Διδυμοτείχου και πες τους πραγματικούς λόγους αποχώρησής σου απο τους ΑΝΕΛ…».
Κάλεσε επίσης τον κ. Ουζουνίδη σε δημόσιο διάλογο, ώστε να μπορέσει ο λαός να κρίνει. «Φτάνουν τα ψέματα, ο λαός ξύπνησε».
Και φυσικά ήρθε και η απάντηση από τον κ. Μαρίνο Ουζουνίδη:
«… Εγώ κύριε Σκινδρή δεν έλεγα πως ούτε νεκρός ψηφίζω μνημόνια, ούτε μην πληρώνετε ΕΝΦΙΑ γιατί είναι παράνομος.
Το ήξεραν οι πάντες πως προερχόμουν από τη Ν.Δ και πως έκανε στο παρελθόν λάθη για την περιοχή μου.
«Όταν έγιναν κάποιοι Υπουργοί δεν σήκωναν τα τηλέφωνα τους στους 12 Αποστόλους.
Δηλαδή άλλοι πούλησαν την τότε ομάδα των ΑΝΕΛ. Πρέπει να μάθει ο απλός κόσμος των τότε ΑΝΕΛ αλήθειες και θα τις μάθει».
ΠΗΓΗ e-evros
http://veteranos.gr/vgikan-ta-macheria-ston-evro-elpisoume-na-min-vgoun-ke-g3/


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου