Συντριβή Canadair στην Πορτογαλία
Τη συντριβή ενός αεροσκάφους τύπου Canadair που συμμετείχε στις επιχειρήσεις κατάσβεσης των μεγάλων πυρκαγιών που μαίνονται στην περιοχή του Πεδρόγαου Γκραντ, στην κεντρική Πορτογαλία, ανακοίνωσε εκπρόσωπος Τύπου της αρχής πολιτικής προστασίας της χώρας.
Ένα ελικόπτερο των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών πραγματοποιεί πτήσεις πάνω από την περιοχή της συντριβής, που βρίσκεται κοντά στο χωριό Ουζέντα, βόρεια του Πεδρόγαου Γκραντε, όπου ξεκίνησε το Σάββατο η πυρκαγιά.
Ο αξιωματούχους δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει τη χώρα προέλευσης του αεροσκάφους. Έντεκα πυροσβεστικά αεροσκάφη, τα περισσότερα Canadair, έχουν αναπτυχθεί από την Κυριακή στην περιοχή: έξι από την Ισπανία, τρία από τη Γαλλία και δύο από την Ιταλία.
Από την πλευρά της, η αρχή πολιτικής προστασίας της Ισπανίας επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι κανένα Canadair που έχει στείλει η Μαδρίτη δεν ενεπλάκη σε κάποιο δυστύχημα.
parapolitika

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου