Έρχεται και νέα προκήρυξη για προσλήψεις ΟΒΑ στον Στρατό Ξηράς

Έρχεται και νέα προκήρυξη για προσλήψεις ΟΒΑ στον Στρατό Ξηράς

Στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ (www.army.gr) έχουν αναρτηθεί οι πίνακες με τους πρώτους παραπεμπόμενους στις επιτροπές απαλλαγών, εφέδρους υποψήφιους οπλίτες βραχείας ανακατάταξης, για τον έλεγχο της σωματικής τους ικανότητας
                        
Οι πρώτοι 52 παραπεμπόμενοι έφεδροι είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στις αρμόδιες επιτροπές απαλλαγών μέχρι τις 5 Ιουλίου έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.
Θα ακολουθήσει νέα γνωστοποίηση από το ΓΕΣ που θα αφορά τους επόμενους υποψήφιους εφέδρους ΟΒΑ.
AdTech Ad
Υπενθυμίζεται ότι τα συναρμόδια υπουργεία Εθνικής Αμυνας και Οικονομικών είχαν υπογράψει απόφαση για την ανακατάταξη 1000 ΟΒΑ για την κάλυψη αναγκών των τριών Όπλων. Ακολούθησε νέα προκήρυξη για την ανακατάταξη 348 οπλιτών βραχείας ανακατάταξης στον στρατό ξηράς - 157 στις ειδικές δυνάμεις και 191 στα λοιπά Όπλα και Σώματα του Στρατού Ξηράς.
Η ημερομηνία υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους λήγει αύριο.
Εκτιμάται ότι θα εκδοθεί νέα προκήρυξη για την ανακατάταξη οπλιτών βραχείας ανακατάταξης, περιλαμβάνοντας και νέες ειδικότητες από τις υφιστάμενες, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις καλύπτοντας και άλλες ανάγκες του στρατού ξηράς.

dikaiologitika
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά