Ετήσιο Συνέδριο του ΚΕΝΑΠ

Ετήσιο Συνέδριο του ΚΕΝΑΠ

Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του 8ου Ετήσιου Συνεδρίου του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ), με θέμα «The development of maritime security operations as the instrument to cope with the current security challenges and to counter the evolving threats at sea».
Το συνέδριο πραγματοποιείται από 6 έως 8 Ιουνίου 2017, στις εγκαταστάσεις του ΚΕΝΑΠ, και σκοπεί στην εξέταση του σύγχρονου πλαισίου προκλήσεων ασφαλείας στη θάλασσα και στην διατύπωση προτάσεων ενίσχυσης της θαλάσσιας ασφάλειας.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, κατά την ομιλία του, τόνισε τόσο την γεωπολιτική σημασία της ΝΑ Μεσογείου, όσο και το ευμετάβλητο περιβάλλον ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, έκανε μνεία στην ενεργό συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε διεθνείς αποστολές ενίσχυσης της θαλάσσιας ασφάλειας του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, και επισήμανε τον κομβικό ρόλο που επιτελεί το ΚΕΝΑΠ, με την υλοποίηση πλήθους εκπαιδευτικών δράσεων και πρωτοβουλιών, ως πιστοποιημένη ΝΑΤΟική εκπαιδευτική οντότητα.
Για να διαβάσετε την ομιλία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ πατήστε εδώ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά