Ετήσιο Συνέδριο του ΚΕΝΑΠ

Ετήσιο Συνέδριο του ΚΕΝΑΠ

Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του 8ου Ετήσιου Συνεδρίου του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ), με θέμα «The development of maritime security operations as the instrument to cope with the current security challenges and to counter the evolving threats at sea».
Το συνέδριο πραγματοποιείται από 6 έως 8 Ιουνίου 2017, στις εγκαταστάσεις του ΚΕΝΑΠ, και σκοπεί στην εξέταση του σύγχρονου πλαισίου προκλήσεων ασφαλείας στη θάλασσα και στην διατύπωση προτάσεων ενίσχυσης της θαλάσσιας ασφάλειας.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, κατά την ομιλία του, τόνισε τόσο την γεωπολιτική σημασία της ΝΑ Μεσογείου, όσο και το ευμετάβλητο περιβάλλον ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, έκανε μνεία στην ενεργό συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε διεθνείς αποστολές ενίσχυσης της θαλάσσιας ασφάλειας του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, και επισήμανε τον κομβικό ρόλο που επιτελεί το ΚΕΝΑΠ, με την υλοποίηση πλήθους εκπαιδευτικών δράσεων και πρωτοβουλιών, ως πιστοποιημένη ΝΑΤΟική εκπαιδευτική οντότητα.
Για να διαβάσετε την ομιλία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ πατήστε εδώ.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου