Αναναπρογραμματισμό βολών ζητάει η ΠΟΕΣΑξιότιμε κε Αρχηγέ. 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πολλοί Στρατιωτικοί Σχηματισμοί ανά την Επικράτεια προγραμμάτισαν και θα εκτελέσουν Τακτικές Ασκήσεις Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) ή Βολές Βαρέων Όπλων (ΒΟΠ) κατά τον ………... 
Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Τμήματος Μαθητικής Μέριμνας και Σχολικής Ζωής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Π.Ε. & Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για το σχολικό έτος 2016 - 2017 η διδασκαλία των μαθημάτων θα λήξει την ερχόμενη Πέμπτη 15-6-2017, ημέρα κατά την οποία θα χορηγηθούν οι τίτλοι προόδου και θα αποσταλούν οι τίτλοι σπουδών των μαθητών της ΣΤ’ τάξης για την εγγραφή τους στα Γυμνάσια. 
Αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα και αναγκαιότητα της καθολικής συμμετοχής του στρατιωτικού προσωπικού σε σπουδαίες και σημαντικές δραστηριότητες των Μονάδων, όπως είναι οι ανωτέρω, δεν μπορούμε στον αντίποδα να μην αναγνωρίσουμε τη σημασία της παρουσίας του γονέα στρατιωτικού στις σχολικές υποχρεώσεις - εκδηλώσεις – δραστηριότητες του τέκνου του, ειδικά την ημέρα λήξης του σχολικού έτους και ιδιαίτερα για τα τέκνα που βρίσκονται στην τρυφερή ηλικία φοίτησης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, που χρειάζονται δίπλα τους τους γονείς τους.  
Κατόπιν των ανωτέρω, γνωρίζοντας την ευαισθησία σας, παρακαλούμε για την παρέμβασή σας, την επανεξέταση και αναπρογραμματισμό εφ’ εξής στις ημερομηνίες διεξαγωγής ασκήσεων και βολών, ούτως ώστε αυτές να μη συμπίπτουν με τη λήξη της σχολικής περιόδου.  
Ειδικά δε για τη φετινή χρονιά, παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα απεμπλοκής του προσωπικού που έχει τέκνα που φοιτούν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση για την Πέμπτη 15-6-2017, από τις ως άνω δραστηριότητες, προκειμένου να παρευρεθεί στην
             Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Έτος ιδρύσεως 2013 
όλη διαδικασία λήξης του σχολικού έτους. 
Ευελπιστώντας στην υιοθέτηση της πρότασής μας παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία. 
Με εκτίμηση. 
Για την Εκτελεστική Γραμματεία 
Ο Πρόεδρος 
Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800 
Ο Γεν. Γραμματέας 
Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου