Μονάδα Ιατρικως Υποβοηθούμενης ΑναπαραγωγήςΗ υπερσύγχρονη ιστοσελίδα της Μονάδας Ιατρικως Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής σας παρέχει πλήρη πληροφορίες .

Δείτε την εδώ:

https://ivfnna.gr/Η Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Μ.Ι.Υ.Α.) στεγάζεται σε ειδική πτέρυγα του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, σε εγκαταστάσεις ελεγχόμενου περιβάλλοντος και είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, ώστε να διασφαλίζει την εχεμύθεια και την αξιοπρέπεια των συμβαλλομένων. Η οργάνωση και η λειτουργία της είναι σύμφωνες με την ισχύουσα νομοθεσία.
Ειδικότερα η Μ.Ι.Υ.Α. περιλαμβάνει χώρους υποδοχής, εξεταστήρια, εμβρυολογικό εργαστήριο, χειρουργείο, χώρο ανάνηψης, εργαστήριο σπέρματος και τράπεζα κρυοσυντήρησης.

Το προσωπικό είναι επιλεγμένο, επιστημονικά καταρτισμένο και έμπειρο να επιλέξει και να διαχειριστεί τις διεργασίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, εξέτασης και κρυοσυντήρησης σπέρματος, παρακέντησης επιδιδυμίδας/βιοψίας όρχεων, ωοθυλακικής παρακολούθησης και διέγερσης, ενδομήτριας σπερματέγχυσης, ωοληψίας με ελαφρά νάρκωση, κλασικής γονιμοποίησης και μικρογονιμοποίησης με επιλογή των ικανότερων σπερματοζωαρίων, εμβρυολογικής παρακολούθησης με time lapse, υποβοηθούμενης εκκόλαψης και προεμφυτευτικής γενετικής διάγνωσης και ελέγχου με laser, εμβρυομεταφοράς σε όλα τα στάδια ανάπτυξης των εμβρύων και κρυοσυντήρησης – υαλοποίησης ωαρίων- εμβρύων.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου