Έκκληση για βοήθεια των Στρατιωτικών Καστοριάς

ESPEEKA2

Κατόπιν σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που είχε την Κυριακή των Βαΐων  09 Απριλίου 2017 ο αδελφός του συναδέλφου μας ΕΜΘ Αλχία (ΠΖ) Θεόδωρου Βλαχόπουλου, κρίνεται απαραίτητη η εισαγωγή του σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης, μετά από νοσηλεία δύο μηνών στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, καθόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο δημόσιο. Το κόστος νοσηλείας ανέρχεται στο ποσό των 4500 ευρώ μηνιαίως, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται στο ποσό η φαρμακευτική αγωγή.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Καστοριάς καλεί όλους τους συναδέλφους ανά την επικράτεια, να επιδείξουν την αλληλεγγύη και την μεγαλοψυχία τους στο συνάδελφο και να συνεισφέρουν, κατά την κρίση τους, από το υστέρημα τους χρηματικό ποσό για την νοσηλεία και αποκατάσταση του αδελφού του.
Ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο μπορούν να κατατίθενται χρήματα είναι:
ΙΒΑΝ: GR 40 0110 3720 0000 3729 4432 150
       (Εθνική Τράπεζα.    Δικαιούχος λογαρισμού: Βλαχόπουλος Θεόδωρος)
Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση, διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΔΣ της Ένωσης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο Πρόεδρος 
Χρήστος Μαρινέλης
Αλχίας (ΤΠΖ)
6944857472
Ο Γεν. Γραμματέας
Ελευθέριος Καράτσογλου
Υπλγος (ΑΔΒ)
6973279012


oladeka

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου