ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΣΕΑΝ ΛΑΡΙΣΑΣ


Το γραφείο του ΣΕΑΝ Λάρισας επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουνίου 2017 ο «μάχιμος» Σχης (ΣΙ) Αθανάσιος Τσιμενίδης, προκειμένου να παραλάβει τη Βεβαίωση Συμμετοχής στο Σεμινάριο πρώτων βοηθειών μάχης που πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα οι Έφεδροι
Αξιωματικοί της Λάρισας σε συνεργασία με την Επιμόρφωση Ζωής.

Ο κ. Μιχάλης Φωκάς, εκ μέρους του Συνδέσμου ευχαρίστησε τον π. Αθανάσιο όχι μόνο για την παρακολούθηση του σεμιναρίου αλλά και για την ομιλία του, κατά την οποία αναφέρθηκε στην παραβολή του καλού Σαμαρείτη ο οποίος βοήθησε το θύμα των Ληστών , έπλυνε και έδεσε τις πληγές του και κατόπιν τον οδήγησε σε ασφαλές σημείο, κάνοντας σύνδεση της Θρησκείας με τα σύγχρονα περιβάλλοντα μάχης.
paidis.com


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου