Σημαντική ενημέρωση για τη μισθοδοσία των στρατιωτικών

 

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

TYPOGRAPHY


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητές συναδέλφισσες – αγαπητοί συνάδελφοι.

Καθημερινώς μεταφέρετε στην Ομοσπονδία μας ερωτήματα και απογοήτευση από το γεγονός ότι στο φάκελο μισθοδοσίας σας (ιδίως του Στρατού Ξηράς) δεν αναφέρεται επακριβώς η αιτιολογία των χρημάτων που πιστώνονται στους λογαριασμούς σας, με αποτέλεσμα να μην είστε σε θέση να ελέγξετε την ορθότητα των ποσών εκ των οφειλομένων ενεργειών της Πολιτείας.

Σας γνωρίζουμε ότι τη μισθοδοσία σας και μάλιστα με αναλυτικότερη αιτιολογία, μπορείτε να την παρακολουθείτε και από την εφαρμογή της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (ΕΑΠ) για τη μισθοδοσία του Δημοσίου. Τα βήματα είναι απλά:

Βήμα 1ο:

Αναζητούμε την εφαρμογή μέσω της διεύθυνσης https://www.minfin.gr/-/epharmoge-eniaias-arches-pleromes

Βήμα 2ο:

Κλικάρουμε στο πεδίο Προσωποποιημένη πληροφόρηση μισθοδοτούμενων μέσω ΕΑΠ

Βήμα 3ο:

Πληκτρολογούμε τους κωδικούς μας taxis για να εισέλθουμε στην εφαρμογή.

Βήμα 4ο:

Αφού μπούμε στην εφαρμογή, κλικάρουμε στο πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ»

Βήμα 5ο:

Επιλέγουμε το έτος και τον μήνα που θέλουμε να ελέγξουμε.

Βήμα 6ο:

Προβάλλουμε, εκτυπώνουμε και ελέγχουμε.

Καλή συνέχεια.

 

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Radio producer-δημοσιογράφος Στρατιωτικής ενημερωτικής εκπομπής ¨Ενημέρωση Επ Ώμου¨Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά