Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αποκλείστηκε από ΕΠΟΠ γιατί δεν είχε την ηλικία, που όμως την είχε

 

ΠΟΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
TYPOGRAPHY


ΘΕΜΑ : Προβλήματα κατά τον Διαγωνισμό για την Κατάταξη ΕΠ.ΟΠ.

Αξιότιμοι κοι Υπουργοί.

Με το παρόν έγγραφό μας σας μεταφέρουμε παράπονο συναδέλφου μας Οπλίτη Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ), ο οποίος αν και πληρούσε τα κριτήρια συμμετοχής του στον εν εξελίξει διαγωνισμό για την κατάταξη Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) στον Στρατό Ξηράς (ΣΞ) τελικώς αποκλείστηκε της διαγωνιστικής διαδικασίας με το αιτιολογικό ότι ήταν εκτός ορίων ηλικίας.

Μας μετέφερε την πλήρη απογοήτευσή του για το ως άνω γεγονός, καθότι τρεφόμενος από αγάπη για τις Ένοπλες Δυνάμεις και θέλοντας να παραμείνει στις τάξεις της ως ΕΠΟΠ, θεώρησε τον αποκλεισμό του ως δικαιολογία προς το πρόσωπό του καθόσον, ενώ η προκήρυξη τού έδιδε τη δυνατότητα συμμετοχής αφού δεν είχε υπερβεί το 31ο έτος της ηλικίας του (ως ΟΒΑ μπορούσαν να συμμετέχουν οι γεννηθέντες από 01.1.1991 έως 31.12.2002), ως γεννηθείς την 07.4.1991, εν τούτοις αποκλείστηκε.

Μεταξύ των άλλων λοιπών προβληματισμών, που ήδη διατυπώθηκαν δημοσίως σε δημοσιεύματα, για τον υπόψη διαγωνισμό, καταθέτουμε και την ως άνω  αστοχία και παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας, πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τον επανέλεγχο των δικαιολογητικών, προϋποθέσεων και προσόντων όλων των υποψηφίων, προκειμένου να μην υπάρξουν ψήγματα απογοήτευσης και προσφυγής στη δικαιοσύνη.   

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά