Ο 30χρονος Γιώργος της Πολεμικής Αεροπορίας ετοιμαζόταν να πουλήσει τη μηχανή του και σκοτώθηκε σε τροχαίο

 

Τραγωδία: Ο 30χρονος Γιώργος από την Πολεμική Αεροπορία ετοιμαζόταν να πουλήσει τη μηχανή του και σκοτώθηκε σε τροχαίο


Ο θάνατος του 30χρονου Γιώργου Λινάρδου συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας και την πολεμική αεροπορία στην Τανάγρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, ο Γιώργος κατέβηκε στην Αθήνα με την μηχανή του για να τακτοποιήσει κάποιες υποχρεώσεις του.

Με την σύζυγό του είχαν μόλις αποκτήσει το πρώτο τους παιδί, το οποίο είχε γεννηθεί πριν από 10 με 15 ημέρες περίπου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Τραγωδία: Ο 30χρονος Γιώργος από την Πολεμική Αεροπορία ετοιμαζόταν να πουλήσει τη μηχανή του και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Δυστυχώς στην Αθήνα βρήκε τραγικό θάνατο σε δυστύχημα που συνέβη. Τραγική ειρωνεία είναι ότι λίγες ημέρες πριν είχε πάει σε μάντρα να πουλήσει την μηχανή του, αλλά για κάποιους λόγους δεν μπόρεσε τότε…

Ο 30χρονος εργαζόταν με την γυναίκα του στην πολεμική αεροπορία και σχεδίαζε την μετάθεσή τους το καλοκαίρι στην Τανάγρα για να είναι κοντά στο σπίτι τους στη Χαλκίδα. Ο πατέρας του είναι γνωστός επαγγελματίας στην ευβοϊκή πρωτεύουσα.


instanews

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά