Δωρεά αναπνευστήρα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

 

Με τη δωρεά ενός σύγχρονου φορητού αναπνευστήρα τελευταίας τεχνολογίας τύπου Draeger Oxylog 3000 Plus στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών αποφάσισε να συμβάλει στον αγώνα κατά της πανδημίας του COVID 19, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Διπλωματικών Υπαλλήλων. Το Νοσοκομείο αυτό επελέγη σε ένδειξη εκτίμησης τόσο του γενικότερου έργου του και της προσφοράς του στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όσο και της γενικότερης συνεργασίας και στήριξής του προς τους συνταξιούχους Διπλωμάτες.

Κατά την παράδοση της δωρεάς αυτής, το Προεδρείο του Συνδέσμου, εκπροσωπούμενο από τους Πρέσβεις ε.τ. κ.κ. Δ. Ηλιόπουλο, Γ. Γαβριηλίδη και Δ. Ράλλη, επισκέφθηκε στις 14 Ιουνίου τον Διοικητή του 401 ΓΣΝΑ Υποστράτηγο κ. Δ. Κασίμο, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες τους και ευχήθηκε η δωρεά αυτή να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους ιδιωτικούς φορείς.

ertnews

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά