«Πέταξε» το Σμήνος Μουσικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα – Μελωδικές στιγμές στο Β’ Αρχαίο Θέατρο

 


Ένα μουσικό ταξίδι, με επιλογές από αγαπημένα μουσικά κινηματογραφικά θέματα, του ιταλικού, αλλά και ελληνικού κινηματογράφου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι καλεσμένες και καλεσμένοι του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), στο Β’ Αρχαίο Θέατρο, στη Λάρισα, το βράδυ του Σαββάτου, 26 Ιουνίου.



Το Σμήνος Μουσικής, όπως αποκαλείται η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας έχει πολλές ώρες …«πτήσης», καθώς είναι μια από τις μακροβιότερες μπάντες στην Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 1947.

Στη Λάρισα, για τη μοναδική αυτή βραδιά, ήρθαν 34 μέλη της μπάντας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου (και επισμηναγού) Αλέξανδρου Λιτσαρδόπουλου, ενώ συνέπραξαν η σοπράνο Ευδοκία Μωϋσίδου και ο τενόρος Χαράλαμπος Βελισσάριος.

Nino Rota, Nicola Piovani, Χατζηδάκις, Θεοδωράκης, Πλέσσας και Μουζάκης ήταν μόνο μερικοί από τους συνθέτες, τα έργα των οποίων ερμήνευσε το Σμήνος Μουσικής.


Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο αρχηγός ΑΤΑ Λάρισας, αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, και η σύζυγός του, Γαλάτεια Περράκη, μαζί με τον υπαρχηγό, υποπτέραρχο Δημοσθένη Γρηγοριάδη.

Ο κ.Μπουρολιάς, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, αναφέρθηκε στο έργο της Πολεμικής Αεροπορίας, για τη διασφάλιση της ελευθερίας της χώρας, όσο και στις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις του Σώματος.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτό:

 onlarissa
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά