Ενημέρωση προσωπικού, ανάπτυξη εφαρμογών

 

ΠΟΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ
TYPOGRAPHY


ΘΕΜΑ : Ενημέρωση Προσωπικού – Ανάπτυξη Εφαρμογών

Με σχετική ανακοίνωσή του το Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού (ΜΤΝ) ενημέρωσε  ότι, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και με σκοπό την ορθή και πληρέστερη ενημέρωση των μετόχων του, όσον αφορά την παροχή μερίσματος ΜΤΝ και ΕΚΕΟΜΝ και τη χορήγηση του Βοηθήματος Οικογενειακής και Επαγγελματικής Αυτοτέλειας (ΒΟΕΑ),  σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν, με τη συνδρομή του ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ, ανοικτές εφαρμογές οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ταμείου (www.mtn.gr), για τον υπολογισμό ποσού ΒΟΕΑ για τέκνα εν ενεργεία μετόχων, για τον υπολογισμό μερίσματος ΜΤΝ - ΕΚΟΕΜΝ εν ενεργεία μετόχων και για τον υπολογισμό ποσού ΒΟΕΑ για τέκνα εν αποστρατεία μετόχων.

Η Ομοσπονδία μας εκφράζει την ευαρέσκειά του στο ΜΤΝ και πιστεύει ότι θα αναληφθούν ανάλογες ενέργειες και από τα δύο άλλα Ταμεία, δηλαδή το Μετοχικό Ταμείο Στρατού και το Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας.

Κατόπιν τούτων παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε εάν υπάρχει πρόθεσή σας για ανάληψη ενεργειών σχεδιασμού και υλοποίησης ανάλογης εφαρμογής.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά