Μηχανήματα του στρατού στο Σχίνο για τον καθαρισμό μετά τη φωτιά

 Τα μηχανήματα παραχωρεί η Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου για την αποκατάσταση της περιοχής
Αμεσα παραχωρεί μηχανήματα έργου ο στρατός για τον καθαρισμό και την ταχύτατη αποκατάσταση της περιοχής του Σχίνου που επλήγη από την καταστροφική πυρκαγιά της 19ης Μαΐου 2021.

Αυτό προέκυψε από την συνάντηση πραγματοποίησε χθες, Τρίτη 8 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, παρουσία του Υφυπουργού Έρευνας & Τεχνολογίας κ. Χρίστου Δήμα.


Σε συνέχεια του αιτήματος που υπέβαλε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στις 25/05/2021, ο Υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά και δεσμεύτηκε για την παραχώρηση μηχανημάτων έργου από τη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου και πρόληψης πλημμυρικών φαινομένων που ενδέχεται να προκληθούν από την καταστροφή της βλάστησης στην καμένη έκταση καθώς επίσης, οι εργασίες αγροτικής οδοποιίας.

Να σημειωθεί πως η καμένη έκταση εκτιμάται σε 20.000 στρέμματα εντός χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου – Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σύμφωνα με την Υπηρεσία FireHub του Κέντρου Αριστείας BEYOND του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ). Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας, καθώς επίσης, τον Υφυπουργό κ. Δήμα για την αμέριστη συμβολή και συμπαράστασή του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, εξασφαλίζοντας πάντα τις διόδους για να πετύχουμε όλοι μαζί θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας.Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά