Συνάντηση ΠΟΜΕΝΣ με Βουλευτή Καρδίτσας κ. Κωτσό

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                 Η ΠΟΜΕΝΣ στο πλαίσιο ενημέρωσης και συνεργασίας με τους Βουλευτές όλων των κομμάτων, πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με τον Βουλευτή Καρδίτσας, κ. Γεώργιο Κωτσό, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην Ομόνοια.

                 Κατά τη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε η ευκαιρία στην αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας να αναδείξει προβλήματα των εν ενέργεια στρατιωτικών όπως: η εξαγορά της μάχιμης πενταετίας, θέματα που απασχολούν τα στελέχη προελεύσεων ΑΣΣΥ, ΕΜΘ και ΕΠΟΠ καθώς και το σκεπτικό της προτεινόμενης τροπολογίας που πρόσφατα καταθέσαμε στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

                 Από την πλευρά του ο κ. Βουλευτής, όπως έχει σταθεί αρωγός σε πολλά αιτήματά μας καταθέτοντας κοινοβουλευτικά στοχευμένες ερωτήσεις, εξέφρασε την στήριξή του στην θεσμική εκπροσώπηση των στρατιωτικών, τονίζοντας την διάθεση του να συνεχίσει να στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εν ενεργεία στρατιωτικών, μέχρι τελικής επίλυσής τους.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία 

Ο ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
  
Δημήτριος Ρώτας
Ασμχος (ΥΔΚ)
Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά