Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Επίσκεψη Διευθυντών της Unesco για συνεργασία- Εντυπωσιασμένος ο Β. Τραϊφόρος

 


Η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Unesco Piraeus Islands και International Action Art Βάλια Αμπατζή πραγματοποίησε επίσκεψη με τον Βασίλη Τραϊφόρο ηθοποιό ανηψιο του Μίμη Τραϊφόρου και της Σοφίας Βέμπο Διευθυντής Θεατρου της Unesco Piraeus Islands και International Action Art στο Πολεμικό Μουσείο Παράρτημα Τρίπολης όπου είχαν συνάντηση με τον Διευθυντή κ. Δημήτρη Φωτόπουλο.
Ο κ. Τραϊφόρος ενημερώθηκε από τον κ. Φωτόπουλο για τα σπάνια εκθέματα του πιο αξιόλογου Πολεμικού Μουσείου με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ελλάδα.
Μαζί τους η ηθοποιός σκηνοθέτρια Πηνελόπη Χαλκιά.
Ευχαριστούμε πολύ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά