Απονομή για τους Αλεξιπτωτιστές-Αστυνομικούς στην Ακαδημία της ΕΛ.ΑΣ.

Μακριά από τη ζώνη ρίψεως και το «φυσικό τους περιβάλλον» οι Αστυνομικοί-Αλεξιπτωτιστές, Δόκιμοι Υπαστυνόμοι παρέλαβαν την Πτέρυγα και το Δίπλωμα αλεξιπτωτιστή της Π.Ο.Ε.Δ. στην έδρα της Αστυνομικής Ακαδημίας τιμώντας τους ανωτέρους τους.


Μια σεμνή και λιτή τελετή έλαβε σήμερα χώρα στο γραφείο του Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας με τιμώμενα πρόσωπα δύο Δόκιμους Υπαστυνόμους που ολοκλήρωσαν τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στο σχολείο «Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών» υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) στους οποίους και απονεμήθηκε δίπλωμα αλεξιπτωτιστή και η πτέρυγα της Σχολής Αλεξιπτωτισμού των Ελλήνων Αεροδυτών. Το σχολείο έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο του Τατοΐου τον Οκτώβριο του 2020 υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του news2u.gr στην εκδήλωση απονομής διπλωμάτων και πτερύγων παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, ο υπεύθυνος της Ομάδας Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών Αττικής και μέλος της Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αστυφύλακας Τζαμαλής Παναγιώτης, ο οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Διοικητή της Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγο Δασκαλάκη Εμμανουήλ και στον Διοικητή της Σχολής Αξιωματικών Ταξίαρχο Τζουβάνα Ιωάννη σε αναγνώριση της προσφοράς και του έργου τους στην ΕΛ.ΑΣ. και γενικότερα στην Πατρίδα.
Μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας συνεχάρη τους δύο σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών και αυριανούς Αξιωματικούς για την επίδοσή τους και το θάρρος τους, παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν τα άλματα. Με τη σειρά του ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών τους ευχήθηκε επιτυχίες και ασφαλείς προσγειώσεις.

Η οικογένεια της Ομάδας Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών μεγαλώνει και καλωσορίζει στις τάξεις της τα δύο νέα μέλη της χαράζοντας ελπιδοφόρο το μέλλον για την Ελληνική Αστυνομία όταν αυριανοί αξιωματικοί εκπαιδεύονται συνεχώς και δεν εφησυχάζουν.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την απονομή:
1 / 5


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά