Προκήρυξη ΕΠΟΠ: Οι εξετάσεις για τα αθλήματα θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη

 

Από Δευτέρα ξεκινούν οι αθλητικές δοκιμασίες για τους ΕΠΟΠ στο γήπεδο "Φώτης Κοσμάς".

Από Δευτέρα ξεκινούν οι αθλητικές δοκιμασίες για τους ΕΠΟΠ στο γήπεδο "Φώτης Κοσμάς".


Θετικά νέα για τους υποψήφιους ΕΠΟΠ, οι οποίοι πρόκειται να ξεκινήσουν τις αθλητικές δοκιμασίες τους από την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς αποφάσισε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να διεξαχθούν τα αθλήματα στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, καθώς οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι από τον Έβρο και δεν θα χρειαστεί να μεταφερθούν στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη και να ξοδέψουν χρήματα για τη διαμονή τους.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νεολαίας Θεόδωρος Βουρδόλης, είχε στείλει επιστολή στις 5 Απριλίου, στον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο τονίζοντας του πως και οι εξετάσεις τως υποψήφιων Συνοριοφυλάκων είχαν διεξαχθεί με μεγάλη επτυχία στο γήπεδο "Φώτης Κοσμάς" στην Αλεξανδρούπολη και κατά παρόμοιο τρόπο ζήτησε να γίνουν και οι εξετάσεις των ΕΠΟΠ πάλι στην Αλεξανδρούπολη.

Με αφορμή τα ευχάριστα νέα ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νεολαίας Θεόδωρος Βουρδόλης έγραψε σε προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής διακτύωσης: 

“Μετά από το έγγραφο μας στον Υ.ΕΘ.Α. Κο Παναγιωτοπουλο έχοντας την ηθική υποχρέωση να κάνουνε ότι καλύτερο για τα παιδιά μας, όπως κάναμε και για τους νέους Συνοριακούς Φύλακες, που πρόκειται να εξεταστούν στα αγωνίσματα και τις λοιπές εξετάσεις της προκήρυξης των ΕΠ.ΟΠ. αποστείλαμε έγγραφο αίτημα όπου του ζητήσαμε οι παραπάνω εξετάσεις να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Με ιδιαίτερη χαρά το αίτημα μας έγινε αποδεκτό και πλέον όλα τα παιδιά μας θα δώσουν όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις στην Αλεξανδρούπολη. Έτσι θα αποφύγουν τεράστια έξοδα μετακίνησης – διαμονής και διατροφής σε άλλη πόλη όπου θα γινόταν οι εξετάσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) και επιπλέον θα δοκιμαστούν στον φυσικό τους χώρο όπου καθημερινά προετοιμάζονται για τις παραπάνω εξετάσεις. Ευχόμαστε η προσπάθεια μας να αποδώσει καρπούς και όλα τα παιδιά που να επιτύχουν στις εξετάσεις τους."


e-evros

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά