Αυτά είναι τα νέα pickup της Πολεμικής ΑεροπορίαςΜε 26 νέα pickup ενισχύεται η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, επιλέγοντας τη Nissan και ειδικότερα το δοκιμασμένο στα δύσκολα Navara για τον εκσυγχρονισμό του στόλου της.

Μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαγωνιστικής διαδικασίας, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας υπέγραψε τη σχετική σύμβαση με τη Nissan για την προμήθεια των 26 οχημάτων.

Τα 26 Nissan Navara, τα οποία θα υπηρετήσουν στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, δεν φέρουν τροποποιήσεις, ενώ κρίνοντας από την εικόνα τους ανήκουν στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού.
Τα διπλοκάμπινα Nissan Navara θα εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο των αεροπορικών βάσεων της Πολεμικής μας Αεροπορίας, επενδύοντας στον κινητήρα diesel των 2,3 λίτρων καθώς και στο γνωστό για την αντοχή του σύστημα τετρακίνησης.

O πετρελαιοκινητήρας των 163 ίππων και των 425 Nm ροπής συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, επιτρέποντας στο ιαπωνικό pickup να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 12,5 δευτερόλεπτα.

Στην ελληνική αγορά το Nissan Navara ξεκινά από τα 28.140 ευρώ και φτάνει στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού τα 37.240 ευρώ.

carandmotor
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά