ΠΟΜΕΝΣ: 16 Ιουνίου Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης (ΔΑΝΕΙΑ-ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ, στα γραφεία της στην Ομόνοια, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος Ελλήνων Δανειοληπτών (ΚΕΛΔΑ) και Πρόεδρο Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος κ. Χαράλαμπο Περβανά.


Η Ομοσπονδία, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και των ενεργειών για την βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων μας, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος κ. Χαράλαμπο Περβανά,  διοργανώνει την Τετάρτη 16 Ιουνίου και ώρα 20:00 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΊΔΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ, για το τεράστιο πρόβλημα του ιδιωτικού δανεισμού, που ταλανίζει ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας και κατ΄επέκταση των συναδέλφων μας και των οικογενειών αυτών, όπου εκτός της εκτενούς ενημέρωσης, θα απαντηθούν ερωτήματα και απορίες.

Λεπτομέρειες για την Ημερίδα, θα γνωστοποιηθούν από την Αντιπροεδρία Επικοινωνίας, μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Fb - Instagram - YouTube).   

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε άριστο κλίμα, για συνεργασία και δράσεις που θα έχουν ως γνώμονα την ενημέρωση και την βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων μας.

             

Για την Εκτελεστική Γραμματεία 

Ο ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
  
Δημήτριος Ρώτας
Ασμχος (ΥΔΚ)
Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά