Τα νήπια της 1ης Στρατιάς ενημερώθηκαν για τα ζωάκια απο τον στρατιωτικό κτηνίατρο




Ποιος είναι ο γιατρός των ζώων; τι εργαλεία χρησιμοποιεί; τα ζώα παίρνουν φάρμακα; πώς καταλαβαίνουμε ότι ένα ζώο είναι άρρωστο;
Σ΄αυτές και σε πολλές ακόμη ερωτήσεις των νηπίων του σχολείου μας και του Βρεφονηπιακού Σταθμού της 1ης Στρατιάς, που μας έκαναν παρέα σήμερα, απάντησε ο κτηνίατρος, που μας επισκέφθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.
Τα νήπια είχαν την ευκαιρία να δουν πώς γίνεται η εξέταση των ζώων, αφού ο κτηνίατρος με χαρά εξέτασε όλα τα λούτρινα ζώα, κι αυτά που έχουμε στο σχολείο κι αυτά που έφεραν τα νήπια από το σπίτι τους.
Ευχαριστούμε πολύ το στρατιωτικό κτηνίατρο κ. Γιώργο Νταραρά για την υπέροχη παρουσίαση της δουλειάς του, όπως επίσης τα νήπια και το προσωπικό του ΒΝΣ της 1ης Στρατιάς, που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της εκπαίδευσης απόκτησης περιβαλλοντικής συνείδησης από τα νήπια, αφορά σε συνεργασία του Βρεφονηπιακού Σταθμού 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ(ΒΝΣΛ) και του Παιδικού Σταθμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΣΠΘ) στη Λάρισα (τα νήπια του ΒΝΣΛ μετέβησαν στον ΠΣΠΘ με μέριμνα των γονέων τους) και περιελάμβανε και επίσκεψη στην φάρμα του Πανεπιστημίου αλλά αυτή αναβλήθηκε λόγω της καταρρακτώδους βροχής. Ο αγαπητός μας κτηνίατρος προσφέρθηκε εθελοντικά να κάνει αυτή την πολύ όμορφη παρουσίαση στα νηπιάκια μας, είναι πατέρας νηπίου που απουσίαζε λόγω ασθένειας και ενθουσίασε τα παιδιά δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μάθουν τη δουλειά ενός κτηνιάτρου, χωρίς στην ουσία να ταλαιπωρηθεί και κάποιο ζωάκι!





Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά