Αρχηγός αστυνομίας: Δεν περισσεύει κανένας- Εορτάστηκε με λαμπρότητα ο προστάτης των Αστυνομικών Άγιος ΑρτέμιοςΓιορτάστηκε στην Τρίπολη με λαμπρότητα ο προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιος Αρτέμιος.
Συγκεκριμένα στην Τρίπολη στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου βρέθηκε αρκετός κόσμος αλλά και οι αρχές του τόπου για να γιορτάσουν την μνήμη του Οσίου Αρτεμίου προστάτη της Ελλ. Αστυνομίας.

Όπως ανέφερε ο Αρχηγός της αστυνομίας στην ημερήσια διαταγή πάνω από 130 αστυνομικοί έχουν πέσει στο καθήκον τα τελευταία χρόνια:

¨Δεν περισσεύει κανένας συνάδελφος¨

Ακολούθησε καφές στην ΛΑΦ Τρίπολης


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά