Περατώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 1ου συνεδρίου «Στρατηγικής & Τεχνολογίας» της ΕΑΑΑ


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 1ου συνεδρίου «Στρατηγικής & Τεχνολογίας» που διοργάνωσε η ΕΑΑΑ την Παρασκευή, 18/10/2019, στο αμφιθέατρο του 251ΓΝΑ.
Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γ.Γ. ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιος Οικονόμου ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης & ΥΕΘΑ, ο τ.ΑΝΥΕΘΑ κ. Παναγιώτης Ρήγας ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Μείζωνος Αντιπολίτευσης, ο τ.ΥΦΕΘΑ κ. Θεόδωρος Στάθης, ο Υπτχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου-Δντής ΔΥΓ/ΓΕΑ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και Αρχηγού ΓΕΑ, η Περ.Σύμβουλος κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής, ο Επίτιμος Α/ΓΕΑ Απτχος (Ι)ε.α. Δημήτριος Λυτζεράκος, ο Επίτιμος Α/ΤΑ Απτχος (Ι)ε.α. Παναγιώτης Μανούσος, ο Επίτιμος Α/ΤΑ Απτχος (Ι)ε.α. Ιωάννης Πατσαντάρας, ο Επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Απτχος (Ι)ε.α. Γεώργιος Σκαρλάτος, ο Επίτιμος Δ/ΔΑΥ Απτχος (Ι)ε.α. Στυλιανός Πετρουλάκης, ο Επίτιμος Δ/ΔΑΥ Απτχος (Ι)ε.α. Ελευθέριος Αδάμ, ο Επίτιμος Δ/ΔΑΥ & Γεν.Γραμματέας ΣΑΣΙ Απτχος (Ι)ε.α. Κοσμάς Βούρης ως εκπρόσωπος ΣΑΣΙ, ο Επίτιμος Δ/ΔΑΥ & Επίτιμος Πρόεδρος ΕΑΑΑ Απτχος (Ι)ε.α. Κωνσταντίνος Ιατρίδης, ο Επίτιμος Δ/ΔΑΥ Απτχος (Ι)ε.α. Βασίλειος Βρεττός,  ο εκπρόσωπος του Δ/ΔΑΕ Σμχος (Ι) Ιωάννης Παπαϊωάννου, ο Επίτιμος Δ/ΔΑΕ Απτχος (Ι)ε.α. Αναστάσιος Μπουραντάς, ο Επίτιμος Δ/ΔΑΕ Απτχος (Ι)ε.α. Ανδρέας Τζαναβάρας, ο Διοικητής του 251ΓΝΑ Ταξχος (ΥΙ) Γεώργιος Ζλατάνος, η Διευθύνουσα του 251ΓΝΑ Ταξχος (ΥΝ) Παναγιώτα Γούλα, η Ταξχος (ΥΝ) Σταρούλα Παπαδάκη της ΔΥΓ/ΓΕΑ, ο Πρόεδρος του ΜΤΑ Απτχος (Ι)ε.α. Ηλίας Βενέτης, ο Επίκουρος Καθηγητής ΣΙ Ταξχος (ΜΤ)ε.α. Αλέξανδρος Κολοβός ως εκπρόσωπος του Κοσμήτορα ΣΙ, ο εκπρόσωπος της ΠΟΜΕΝΣ Ανθστής Σουρέλης Χρήστος, ο εκπρόσωπος της ΠΟΕΣ Ανθστής Αναστάσιος Τσάκαλος, ο Πρόεδρος της ΑΑΚΕ Απτχος (Ι)ε.α. Στυλιανός Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΣΜΑ Απτχος (Μ) Ιωάννης Κούτρας, ο εκπρόσωπος του ΣΑΣΥΔΑ Υπτχος (Ε)ε.α. Ευστάθιος Χαρτάλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος ΣΑΣ Ασμχος (ΤΜΑ)ε.α. Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης, ο Πρόεδρος ΣΑΙΡ Ασμχος (Ρ)ε.α. Ιωάννης Κρανιάς, ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ Σμχος (ΤΑΤ)ε.α. Αναστάσιος Μπασαράς , Πρόεδροι και Μέλη Τ.Σ. Παραρτημάτων της  ΕΑΑΑ, εν ενεργεία Συνάδελφοι, πλήθος Αποστράτων Αξιωματικών Μελών της ΕΑΑΑ και δημοσιογράφοι.
Χαιρετισμό απηύθυναν από βήματος, ο Γ.Γ. ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιος Οικονόμου, ο τ.ΑΝΥΕΘΑ κ, Παναγιώτης Ρήγας, ο Πρόεδρος της ΑΑΚΕ και ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ Απτχος (Ι)ε.α. Σπυρίδων Καββούρης που κήρυξε και την έναρξη των εργασιών.
Τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου και οι προσκεκλημένοι ομιλητές/εισηγητές τους ήταν:
   – «Πελοποννησιακός Πόλεμος αίτια και αφορμές»   κ. Δημήτριος Σκουργιάς – Απτχος (Ι)ε.α.
   – «Η Στρατηγική»  κ. Παύλος Χρήστου – Υπτχος (ΕΑ)ε.α.
   – «Γεωπολιτική προσέγγιση των παράνομων διεκδικήσεων της Τουρκίας» κ. Ιωάννης Μάζης – Καθηγητής ΕΚΠΑ
   – «Η επιβίωση της εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας»  κ. Θεόδωρος Γιαννιτσόπουλος – Απτχος (ΜΗ)ε.α.
   – «Η τεχνολογία ως καταλύτης προόδου και νίκης»   κ. Περικλής Νεάρχου – Πρέσβης ε.τ.
   – «Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση & η Ελληνική Αμυντική Στρατηγική»  κ. Κώστας Γρίβας – Καθηγητής ΣΣΕ
   – «Αεροπορική Τεχνολογία»  κ. Αχιλλέας Λέλλας – Απτχος (ΜΗ)ε.α.
   – «Αμυντική Βιομηχανία»  κ. Χαράλαμπος Παπασπύρος – Ταξχος (Μ)ε.α. & Αντιπρόεδρος της ΕΑΒ
Συντονιστής ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΑ, Υπτχος (ΕΑ) ε.α. Παύλος Χρήστου και παρουσιαστής ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΕΑΑΑ, Σγός (ΥΔΚ)ε.α. Ηλίας Ντούβλης.
Με το πέρας υποβολής ερωτήσεων του κοινού προς τους ομιλητές/εισηγητές, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ κήρυξε τη λήξη των εργασιών του συνεδρίου, ακολούθησε απονομή αναμνηστικών πλακετών και παρατέθηκε μικροδεξίωση.
Εκ της ΕΑΑΑ
.
                                                                                                                    .



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά