Χαιρετίζει η ΣΑΣΜΥ την πρωτοβουλία της ΕΣΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την Πέμπτη 17.10.2019 στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε από την ΕΣΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ημερίδα αποφοίτων ΑΣΣΥ, με κατ’ εξοχήν ενημέρωση τη σύσταση του Σώματος Υπξκων, καθώς επίσης και λοιπών θεμάτων που ταλανίζουν την καθημερινότητα των αποφοίτων ΑΣΣΥ.
Στην ημερίδα παραβρέθηκε ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ) και εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Στέφο Ευάγγελο, Αντιπρόεδρο κ. Καλαμιώτη Βασίλειο, Γεν, Γραμματέα κ Κουκουράβα Στέφανο και Αναπλ. Γεν. Γραμματέα κ. Μητσάκο Νικόλαο, καθώς επίσης και πλήθος μελών του Συνδέσμου.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά