Βόλος: Η εντυπωσιακή επιχείρηση μεταφοράς εξοπλισμού από την 3η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ







 Oι Αμερικανοί στρατιωτικοί έρχονται στην περιοχή του Βόλου για τρίτη συνεχή χρονιά και θα παραμείνουν για περισσότερους από οκτώ μήνες




Στην αεροπορική βάση του Στεφανοβικείου μεταφέρθηκε τις τελευταίες ώρες στρατιωτικό υλικό για την 3η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ με τους Αμερικανούς στρατιωτικούς να έρχονται για τρίτη συνεχή χρονιά στον Βόλο όπου σχεδιάζεται να παραμείνουν για περισσότερους από οκτώ μήνες.

Η 3η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ μετέφερε από τη Γερμανία στις αεροπορικές εγκαταστάσεις του Στεφανοβικείου, ελικοπτέρα, χειριστές, τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκαν και επιθετικά ελικόπτερα Apache, μεταφορικά Chinook αλλά και BlackHawk πολλαπλών ρόλων.





Παράλληλα αναμένεται να εκσυγκρονισθούν, καθώς και να επεκταθούν οι εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τους Αμερικανούς στρατιωτικούς, τόσο στο Στεφανοβίκειο όσο και στον Βόλο, στο στρατόπεδο "Γεωργούλα", όπου εδρεύει η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών.

Προς το τέλος Νοεμβρίου αναμένεται να φθάσουν στον Βόλο και οι ειδικές δυνάμεις της 173ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας του αμερικανικού στρατού.





protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά